vineri, mai 17, 2013

Multumesc, Om Frumos!

Credeam ca vorba aceea cu "lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin" e o vrajeala inventata de optimisti ca sa-si rezolve disonantele cognitive.
De astazi, cred ca...se poate intampla:)
Ma apucase dintr-odata dorul de duca. Ratiunea imi poruncea sa stau cuminte si sa muncesc, pentru ca "asa trebuie".  In timp ce-mi ascultam constiincioasa ratiunea, ma suna un numar necunoscut. Aflu ca e Ioana , care a castigat o invitatie dubla la concertul Nicu Alifantis si vrea sa mi-o ofere mie. M-as fi bucurat foarte mult sa mergem impreuna la concert si sa o cunosc personal. Dar, daca nu se poate, ramane un motiv in plus sa fac imposibilul sa ajung la Folk You:).
Adevarul e ca, daca as fi castigat eu insami invitatia, cred ca as fi stat in dubii daca sa merg sau nu, avand in vedere drumul lung si faptul ca evenimentul are loc luni. Dar cand un Om Frumos se gandeste in felul acesta la tine, nu e loc pentru vreun dubiu.
Iar daca ma gandesc ca intamplarea asta vine intr-o perioada in care eram satula de uratul din oameni, ma simt si mai norocoasa!:)

Niciun comentariu: