luni, octombrie 15, 2012

eu tot te iubesc!

Zilele astea stau la ai mei, cu sor-mea. Bucuria ei ca am venit cu laptoapa si o mai las sa se joace.
Din cand in cand o intrerup din jocuri sa mai intru si eu pe net. Ea ofteaza, dar stie ca daca ma supara rau, ii inchid compu. Asa ca, desi nu e cu declaratiile de dragoste decat cand are un interes, ofteaza si zice: tot te iubesc:))
 Mi-a povestit mama de unde "vine" asta.  Cand e frustrata, Ana ne spune destul de des "te urasc". Atunci mama ii raspunde "asta e, eu tot te iubesc".

 Probabil cei care au  creat reclama aia cretina cu "uraste-ti baietelul, uraste-ti tatal, uraste-te pe tine" ar trebui sa vada o scena de genul acesta, in care un parinte epuizat nervos de reactiile la frustrare ale copilului sau,  gaseste totusi puterea sa raspunda la "te urasc" cu "eu tot te iubesc".

Sunt destul de deschisa la minte si uneori hiper empatica. Pot intelege ca iti poti uri tatal care te-a maltratat, abandonat, abuzat. Insa sa-l urasti pentru ca s-a imbolnavit de Altzheimer si a uitat ca-ti plac ciresele...nu pot intelege.

In urma reactiilor la campania respectiva, cei de la uraste. ro au schimbat uraste cu iubeste, justificand ca asta era ideea de la inceput. Mda, sigur. Usurinta cu care trec ei de la uraste la iubeste arata cam cat pret pun ei pe cuvintele astea. Cum restul arata cat de empatici si sanatosi la cap sunt cei care au conceput reclamele.

Niciun comentariu: