miercuri, ianuarie 12, 2011

franturi de azi

Acasa a redevenit ACASA in doar 5 minute:). Sper sa nu mai trebuiasca sa ma mut prea curand.  Ok, educam flexibilitatea fontililica, dar cred ca o mutare pe an e mai mult decat suficienta pentru acest scop:)).

                                                            

****
 Dragul de frate-miu mi-a reparat laptoapa si aparatul foto. Yuuuupii! Se pare ca tehnologia (i-as zice "moderna" dar ar fi o mare si gogonata minciuna) e hotarata sa ma paraseasca. Iar frate-miu e expertul in resuscitari:).
 
                                                                              ****
Schimbat tunsoarea. Cu una dupa chipul si asemanarea mea:P.

****
Citit asta:


‎"A fost odata ca niciodata un soldat fara armata si fara razboi, pentru ca era atata pace pe lumea aceea incat gogonelele erau rosii sau verzi, dupa cum li se intampla lor sa fie, iar taranul nu-si mai iubea pamantul ca pe o nevasta, ci numai ca pe o amintire din copilarie. Munca devenise o bucurie, iar pacea tristete. A fost odata ca niciodata un soldat fara armata si fara razboi, pentru ca era singur si de plumb." ( N. Stanescu)


(Nu sunt sigura ca ultima fraza mi-o amintesc exact). Ce m-a socat pe mine a fost faptul ca am gasit textul intr-o carte pentru clasa a doua. Desi in curand nu ma va mai soca nimic din ce poate contine un manual....sau din ce se poate intampla in invatamant, in general.
                                                                         ****
Ascultat asta:


Si asta:

.

Nice day:)

Niciun comentariu: