vineri, ianuarie 01, 2010

Na "bilant"!

Pe 30 vorbeam cu Simona si-i ziceam ca ma uit la toti ("toti" fiind 2-3 bloguri:P) cum isi fac bilantul de sfarsit de an iar eu n-am ce bilant sa fac, fiindca nu stiu cand, cum si pe unde a trecut 2009...traiam cu impresia ca a fost un an cu zile egale, din care nu imi amintesc foarte multe.
Si radeam cu Simona ca as putea sa ma uit pe blog, ca sa imi amintesc:)))

Azi n-am mai rezistat tentatiei si am frunzarit arhiva. Am constatat uimita ca zilele n-au fost asa de "egale" cum le credeam eu, sub imperiul oboselii si..lehamitei din ultima perioada.

A fost anul mutarilor ( doua), al plimbarilor ( Sibiu, Ploiesti, Bucuresti, Vama, Bran, Satu Mare,via Sighisoara, zarita din tren...), al regasirilor si cut -urilor (ca deh, parca nu se poate una fara alta), al desprinderii de niste nisipuri miscatoare pe care le credeam lipite pentru totdeauna de talpile mele.

Lucrul cel mai important pe care l-am invatat e ca, paradoxal, cu cat iti doresti mai mult un lucru, cu atat te indepartezi mai mult de el.

Si ca cel mai aproape de mine...sunt eu.

2 comentarii:

ioana spunea...

frumos bilant. plin de invatamainte si cred eu de REGASIRE. fie ca noul an sa fie plin de (pasul urmator dupa regasire) IMPLINIRE

fontilili spunea...

ceea ce va dorim si dumneavoastra!:)